Tarjoamme
Teille kaikki sähköistykseen liittyvät palvelut sähkösuunnittelusta sähkötöihin.
Teemme
Kaikki työt ammattimaisella otteella ja  hyvällä asenteella. Toteutamme toimivat ja taloudelliset ratkaisut nopealla aikataululla.
Meiltä
Ammattitaidolla kaiken näköiset sähköalan muutos-, huolto- ja korjaustyöt niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin.
Previous slide
Next slide

YRITYKSEN

Palvelut

Teemme kaikki sähköalan huolto-, kunnossapito- ja asennustyöt pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla

01

Sähköasennukset

Meiltä hoituvat tarkasti ja tehokkaasti erilaisten sähkölaitteistojen huolto- ja kunnossapitotyöt sekä sähköasennukset pienistä asennuksista suuriin kokonaisuuksiin, niin saneeraus kuin uudiskohteissa.

Sähkötyö Lähde Oy toteutttaa sähköasennukset ja sähkösuunnittelu aina luotettavasti ja turvallisesti.

Käytössämme ovat laadukkaat ja nykyaikaiset työvälineet joilla varmistamme asiakkaillemme ammattitaitoisen työn. Pitkä ja monipuolinen kokemus sekä laaja sähköalan tuntemus mahdollistavat asiakkaillemme kattavan ja luotettavan palvelukokonaisuuden.

02

Valaistus- ja sähkösuunnittelu

Sähkösuunnitelmat toteutamme yhteistyökumppaneidemme kanssa. Toteutamme valaistus- ja sähkösuunnitelmia sekä uudis- että saneerauskohteisiin, rivi- ja omakotitaloihin sekä liiketiloihin.

Hyvin laadittu sähkösuunnitelma takaa, että lopputulokseen päästään sujuvasti ja mahdollisimman tehokkailla työtunneilla.

Sähkötyö Lähde Oy toteuttaa sähkösuunnitelmat vuosien kokemuksella.

03

Sähköurakointi

Asennamme, huollamme ja uusimme sähköistyksen kaiken kokoisiin kohteisiin. Takaamme laadukkaan ja pitkäikäisen sähköistyksen kaiken kokoisiin kohteisiin.

Jätä meille tarjouspyyntö tai soita suoraan. Kerro millainen kohde on kyseessä, niin laadimme sinulle kipailukykyisen tarjouksen sähköistettävästä kohteesta.

Me palvelemme kotitalouksia ja yrityksiä kaikissa sähköalan töissä. Saat meiltä sähköasennukset luotettavasti ja nopeasti.

Meillä on asiaankuuluvat sertifikaatit,  joten voit varmistua siitä, että sähkötyöt hoituvat turvallisesti ja hyvää asennustapaa noudattaen.

04

Teollisuus ja automaatio

Teollisuuden ja kiinteistöjen sähkö- ja automaatiotekniikan kokonaispalvelua.

Palveluihimme kuuluvat mm. erilaiset asennukset, huollot, kunnossapito, käyttöönotto sekä testaus.

Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten ratkaisisimme sähköhaasteet kohteessasi, millaisin toimenpitein, aikatauluin ja kustannuksin. 

Sähkötyö Lähde Oy tekee teollisuuden sähkötyöt vankalla ammattitaidolla.

OTA YHTEYTTÄ

Kutsu sähkömies

Meiltä saat sähkötyöt laidasta laitaan joustavasti ja laadukkaasti, oli kyseessä pienempi yksittäinen sähköasennus tai vaikka kokonaisvaltainen sähkösurakointi. Teemme kaikki sähköasennukset luotettavasti ja nopeasti.

Kutsu sähkömies paikalle!

TIETOA MEISTÄ

Sähkötyö Lähde Oy

Sähkötyö Lähde Oy vuonna 2006 perustettu Tammelalainen sähkötöihin erikoistunut yritys. Päätoiminta-alue on koko Etelä-Suomi, ensisijaisesti Forssan talousalue. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä, taloyhtiöitä, maatiloja sekä kattavasti teollisuuden eri kohteita.

Teemme sähkötyöt kokonaisuutena aina suunnittelusta toteutukseen tai autamme tarpeen mukaan pienemmissä töissä. Palveluihimme kuuluvat huoltotyöt, uudisrakennusten sähköasennukset ja vanhempien kiinteistöjen sähkösaneeraukset.

Meiltä löytyy S2 sähköurakointioikeus.

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Tarjoamme energiatehokkaat vaihtoehdot ja luotettavaa sekä laadukasta sähkötyötä suomalaisella ammattitaidoilla. Toteutamme sähkötyöt joustavasti ja laadukkaasti asiakkaan tarpeiden mukaan, sovitussa aikataulussa. Hinnoittelumme on läpinäkyvää joko urkakka- tai tuntiperusteinen.